Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat de rimpels zich vormen, volgen al gauw ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt voor het eerst zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en volumeloos, maar ze ziet er ook moe en dof uit. Vanaf nu kunt u dit proces omkeren. 

De Elastyn Infusion Therapy kunt u voor het eerst op een wetenschappelijk bewezen manier de verouderde huid opnieuw voorzien van stevigheid en elasticiteit.
 

Elastine is immers verantwoordelijk voor de veerkracht van uw huid. Helaas maakt onze huid geen nieuwe elastine meer aan vanaf de puberteit en tot de ontwikkeling van Elastyn Infusion Therapy was hier niets aan te doen.

Dankzij het unieke ingrediënt, Elastatropin, bevat de behandeling de hoeveelheid Elastine die doorgaans tijdens de periode van 2 jaar verloren wordt. Tijdens zo’n behandeling penetreert de Elastine de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels. Ze worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden. 

Met de Elastyn Infusion Therapy keert u huidverslapping om naar huidversteviging!’


 

ELASTINE INFUSION THERAPY

OVER ONS 

Het mooiste in u naar boven brengen daar ligt onze passie!

Onze missie: een mooie

stralende huid in een gezond lichaam!

OPENINGSUREN

ma. - za. op afspraak

di. en do. tot 20u 

winkel open op zat. 9-12u 

gesloten op za. en woe. namiddag

zon. en feestdagen

CONTACT

Jan Breydelstraat 43
8560 Wevelgem

Tel. 056 / 421 444
GSM. 0495 / 361 800

femke@pureskin.be