OMNILUX LED

Naarmate men ouder wordt verminderd de aanmaak van collageen, het eiwit dat als hoofdbestanddeel zorgt voor ondersteuning van de huid. De huid wordt minder flexibel, droger en dunner en omdat de lichaamseigen regeneratieprocessen afnemen wordt minder vocht vastgehouden.

Deze effecten worden versneld door schadelijke UVA- en UVB-straling van het (zon)licht. Deze straling beschadigt de huid door stimulatie van enzymen die de aanmaak van collageen en elastine tegengaan. Het gaat er dus om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren!

Hierin komt de unieke en waardevolle rol van Omnilux tot uiting.

OMNILUX REVIVE

Naarmate men ouder wordt verminderd de aanmaak van collageen, het eiwit dat als hoofdbestanddeel zorgt voor ondersteuning van de huid. De huid wordt minder flexibel, droger en dunner en omdat de lichaamseigen regeneratieprocessen afnemen wordt minder vocht vastgehouden. Deze effecten worden versneld door schadelijke UVA- en UVB-straling van het (zon)licht. Deze straling beschadigt de huid door stimulatie van enzymen die de aanmaak van collageen en elastine tegengaan. Het gaat er dus om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren! Hierin komt de unieke en waardevolle rol van Omnilux tot uiting.

VPL LASER

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

OVER ONS 

Het mooiste in u naar boven brengen daar ligt onze passie!

Onze missie: een mooie

stralende huid in een gezond lichaam!

OPENINGSUREN

ma. - za. op afspraak

di. en do. tot 20u 

winkel open op zat. 9-12u 

gesloten op za. en woe. namiddag

zon. en feestdagen

CONTACT

Jan Breydelstraat 43
8560 Wevelgem

Tel. 056 / 421 444
GSM. 0495 / 361 800

femke@pureskin.be