OVER ONS

Pure Skin staat al meer dan 18 jaar voor kwaliteit, professioneel advies en tevreden klanten.
 

Verzorging heeft mij altijd geboeid. Om nog doelgerichter te werken heb ik specialisaties gevolgd in anti-aging, huidverbetering en definitieve ontharing.
 

Het is voor mij als skin coach een passie om voor elke klant te ontdekken hoe we de huid kunnen verbeteren. In het schoonheid en anti-aging instituut te Wevelgem bij Kortrijk kan je terecht voor een aanpak op maat.


We werken samen met partners in de medische sector voor specifieke anti-aging behandelingen die allen wetenschappelijk bewezen zijn.

Onze huidmerken omvatten een compleet scala aan krachtige home care producten en behandelingen ontwikkeld door de meest vooraanstaande dermatologen ter wereld. Deze lijnen zijn exclusief verkrijgbaar bij klinieken en advanced skin experts zoals Pure Skin!


Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar tijdens een proefbehandeling hoe we de huid aanzetten tot natuurlijke huidverbetering waardoor ze haar frisse, egale uitstraling terugkrijgt.

Daarnaast is mijn man in de zaak gekomen om u te begeleiden naar een healty lifestyle. Hij geeft aangepast voedingsadvies en personal coaching met E-Fit! 


Kom zeker langs voor een objectief en persoonlijk advies.

OVER ONS 

Het mooiste in u naar boven brengen daar ligt onze passie!

Onze missie: een mooie

stralende huid in een gezond lichaam!

OPENINGSUREN

ma. - za. op afspraak

di. en do. tot 20u 

winkel open op zat. 9-12u 

gesloten op za. en woe. namiddag

zon. en feestdagen

CONTACT

Jan Breydelstraat 43
8560 Wevelgem

Tel. 056 / 421 444
GSM. 0495 / 361 800

femke@pureskin.be