RESTART


Gezond en verantwoord leren afslanken

Strakker mooier gezonder bewuster leven

Restart is niet zomaar een dieet.. it's a new way of life!

Leer met voeding omgaan en breng je lichaam in balans. Dit op een 100% natuurlijke manier en met steun van een Restart coach.

Met Restart leer je wat goed is voor je eigen lichaam en hoe je je bereikte doel kan behouden en tegelijkertijd toch kan genieten van lekker eten en een glaasje.

Wat doet Restart?

Restart zorgt ervoor dat je lichaam terug in balans komt, je nee kan zeggen tegen de overbodige suikers, je leert omgaan met voeding om je gewicht te behouden, dat maag- en darmproblemen wegblijven, geen opgeblazen gevoel meer,... en natuurlijk ook het verlies van talrijke kilo's.

Dit wordt door de coach ook opgevolgd op een medische weegschaal om te controleren dat je geen spieren verliest, maar wel vetten.

Wat maakt restart uniek?

Wat Restart ook uniek maakt is dat wij een plan hebben per doelgroep (dames, heren , jonge moeders, veggies, active people, dames in menopauze,...) zodat een klant direct het gevoel heeft dat hij "op maat" geholpen kan worden.

Wat is Restart?

Restart is een voedingsplan dat bestaat uit 3 fases. Eerst moet het lichaam tot rust komen en gereset worden. Dit gebeurt dmv een energetische ampul die je lichaam terug in balans brengt op gebied van emo-eten, honger en vetverbranding en dit in combinatie met gezonde voeding en coaching. De 2de fase is een zoektocht. Dit is voor iedereen anders en het doel is hier ontdekken welke voedingswaren niet geliefd zijn door jouw lichaam. De 3de fase is leren hoe je kan genieten van al het lekkers in de wereld en terwijl compenseren om je gewicht en lichaam in balans te houden.

De 3 fases

Ontgiften 

Tijdens deze eerste fase worden koolhydraten beperkt, waardoor de klant plaatselijk zal afslanken en dit vooral rond de buik, dijen en billen.

Dit wordt door de coach ook opgevolgd op een medische weegschaal om te controleren dat je geen spieren verliest, maar wel vetten.
In deze periode zal vooral de nadruk worden gelegd op het eten van groenten, een aantal soorten fruit en de inname van proteïnen in de vorm van vis, gevogelte of vlees.
Dit maakt dat de klant al snel enkele kilo’s zal verliezen.
De strikte eerste fase kan aangepast worden naargelang het aantal kilo's dat de klant wil of moet verliezen. Deze periode kan daarom 12 - 24 - 36 of 48 dagen duren.

 

Stabiliseren

In deze fase zal men stilaan andere koolhydraten eten - soort per soort - en ontdekken waar de gevoeligheden liggen om zo terug te kunnen stabiliseren.
Op deze manier krijgt men individueel de juiste kennis om te bepalen wat het beste is voor zijn of haar lichaam.
Bedoeling is om nadien perfect te weten wat er moet gedaan worden om het ideale gewicht te behouden.
Deze methode kan dus gebruikt worden door klanten die zowel een miniem of omvangrijk gewichtsverlies tot doel hebben.

Gewicht behouden

We willen natuurlijk afslanken... maar we willen vooral ons gewicht behouden! 
Door de ontgifting en stabilisatie hebben we ons lichaam tot rust gebracht en hebben we ontdekt wat goed en slecht voor ons eigen lichaam is. Maar genieten van al dat lekkers moet ook kunnen.
Daarom leren we nu wat we moeten doen na een culinair weekendje en hoe we moeten compenseren na overdaad, zodanig we ons gewicht mooi kunnen stabiel houden.
Genieten en toch ons gewicht behouden.

 

OVER ONS 

Het mooiste in u naar boven brengen daar ligt onze passie!

Onze missie: een mooie

stralende huid in een gezond lichaam!

OPENINGSUREN

ma. - za. op afspraak

di. en do. tot 20u 

winkel open op zat. 9-12u 

gesloten op za. en woe. namiddag

zon. en feestdagen

CONTACT

Jan Breydelstraat 43
8560 Wevelgem

Tel. 056 / 421 444
GSM. 0495 / 361 800

femke@pureskin.be