Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden.een strak lichaam? SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen, verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt daardoor op gewicht te blijven en het lichaam te ondersteunen bij afslanken.
 


Hoe werkt SkinnyLove

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt en de drang naar zoetigheid vermindert.
Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.


 

Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect. De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.

De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.

Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere verbranding.

De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.


 

SKINNY LOVE


Hoe gebruik je SkinnyLove?

Er zijn 2 potten – 1 voor de ochtend (groen etiket) vanaf dat je wakker wordt tem je middagmaal en de andere is voor de namiddag & avond: je start hiermee na of tijdens je lunch tem je gaat slapen.
3 grote theelepels (11gr) in 750 ml verdunnen in een fles of shaker en goed schudden! Niet aan het poeder ruiken – heel sterk geconcentreerd – je gaat dan zeker niezen!:) – Onze eigen shaker is echt handig, dan hoef je niet met 2 flessen te sleuren!

Regelmatig vragen mensen ons hoe ze met de 2 componenten moeten omgaan wanneer ze 's nachts werken en overdag gaan slapen. Het is eenvoudig : beschouw het uur waarop je opstaat als het begin van jouw dag en begin dan met de MORNING versie. ongeveer 4 à 5 u later, stap je over op de AFTERNOON versie.

Op die manier gebruik je SkinnyLove, ook als je 's nachts werkt , op de meest correcte manier.
 

OVER ONS 

Het mooiste in u naar boven brengen daar ligt onze passie!

Onze missie: een mooie

stralende huid in een gezond lichaam!

OPENINGSUREN

ma. - za. op afspraak

di. en do. tot 20u 

winkel open op zat. 9-12u 

gesloten op za. en woe. namiddag

zon. en feestdagen

CONTACT

Jan Breydelstraat 43
8560 Wevelgem

Tel. 056 / 421 444
GSM. 0495 / 361 800

femke@pureskin.be